Reluxa

Alumínium reluxa

Könnyű kezelhetőségének és esztétikus megjelenésének köszönhetően kedvelt beltéri árnyékolója lakásoknak és irodáknak egyaránt. Elterjedtségének további fontos oka a széles körű alkalmazhatósága. Cégünk minőségi 25 mm és 16 mm-es gyári lakkozású lamellákat használ, melyekből több mint 50 különböző szín és anyagmintázat választható.

Az alumínium reluxa működtetése plexipálcával történik, mellyel a lamellák állásszöge állítható. A lamellákat leengedni és felhúzni zsinórral lehet. Felhúzott állapotban a lamellákat a sínbe épített reteszelőmechanizmussal lehet egyszerűen rögzíteni. Alkalmazása nyílószárnyakon is lehetséges a feszített (két oldalon zsinórral vezetett) módú felszerelésnek köszönhetően.

Fa reluxa

Könnyű kezelhetőségének és esztétikus megjelenésének köszönhetően kedvelt beltéri árnyékolója lakásoknak. 25 mm-es fa lamellák állásszöge, a már alumínium reluxánál megszokott módon történik préselt farúd pálcával. A lamellák 7 színben rendelhetők. A lamellákat leengedni és felhúzni zsinórral lehet. Felhúzott állapotban a lamellákat a sínbe épített reteszelőmechanizmussal lehet egyszerűen rögzíteni. Alkalmazása nyílószárnyakon is lehetséges a feszített (két oldalon zsinórral vezetett) módú felszerelésnek köszönhetően.